Referenties

Wat zeggen onze klanten?


Geachte heer Yolcu,

Medio april 2013 heb ik met u een telefonische afspraak gemaakt om de travertinvloer in de hal,woonkamer, keuken en bijkeuken (totaal circa 60 m2)te inspecteren en een prijsopgave te doen. Op 29 april exact om 14.30 uur, de afgesproken tijd was u bij ons. Zoals besproken toonde u met een proefje in de keuken, waar de vloer ernstig beschadigd was, hoe u onze travertin vloer die een zeer groot aantal kleine en grotere gaatjes vertoonde, zou kunnen herstellen. Voor het 3 maal schuren en impregneren van de vloer werd een prijs van € 20,00 per m2 exclusief de impregneer vloeistof afgesproken. Voor het stoppen van de gaatje werd afgesproken dat ik die zou markeren en u, a.d..h. daarvan een
prijsopgave zou maken. Op 10 juni 2013 wederom exact op de afgesproken tijd was
u met uw medewerkers aanwezig.

H.J. ALINK ENSCHEDEOnze marmeren vloer ligt ruim 10 jaar in onze huis. Destijds is de vloer niet volledig recht gelegd. Ook na jaren met veel plezier en intensief gebruik te hebben gemaakt van onze vloer was onze vloer toe aan een opknapbeurt.Deze opknapbeurt is verzorgt door de firma Oku. Gekeken is om de vloer weer (vlak) recht te krijgen en een zijdeglans weer aan de vloer te geven. De firma Oku heeft met een professionele schuurmachine de vloer allereerst weer helemaal vlak weten te krijgen. Vervolgens is de glans weer terug gehaald. Het resultaat is verbluffend. De vloer is weer helemaal als nieuw. Het schuren en de verdere behandelingen duren even maar het is echt de moeite waard. De werknemers van de firma Oku stellen zijn goede vaklui en wij hebben ze in omgang als zeer prettig ervaren. De prijs/ kwaliteit verhouding is goed. Indien iemand het resultaat wil komen bekijken bij ons kan dit in de drentse zuidoosthoek. Telefoonnummer heeft de firma Oku van ons.
Met vriendelijke groet,

JEROEN EN RENATEGeachte heer Yolcu,
De werkzaamheden werden uitgevoerd waarna op 11 juni na het impregneren bleek dat de vloer in de hal rondom het kruipluik roestig uitsloeg. Dit bleek te worden veroorzaakt door de verroeste stalen rand rondom het kruipluik. U bood direct aan de vloer in de hal na uw vakantie in november “droog” te willen schuren en eventuele nog door ons gevonden, niet goed gestopte gaatjes, ZONDER EXTRA KOSTEN, te willen herstellen. Na afspraak heeft u op 11 november 2013 zich wederom exact op tijd gemeld. Inmiddels bleek De vloer in de hal geheel weer te zijn hersteld. Een aantal nieuwe doffe plekken, die door ons zelf veroorzaakt zijn, werden door u weer op hoogglans gebracht. U liet zelfs diamant//polyester schuurmateriaal, “hoogglanspoeder” 2 componenten stopmateriaal achter zodat ik zelf, zoals ik van u geleerd heb, doffe plekken en gaatjes kan behandelen. Ik, als gepensioneerd aansprakelijk, inboedel opstal NIVRE registerexpert, kan alleen maar vaststellen, OKU NATUURSTEEN is een zeer betrouwbaar en ter zake kundig bedrijf dat ik een ieder kan aanbevelen.

H.J. ALINK ENSCHEDEGeachte heer Yolcu
Na een tijdje willen wij u mededelen dat wij zeer tevreden zijn over het door u geleverde werk,wij krijgen veel complimenten over de vloer, deze komen u ook toe.met vr groet

RIEKS GOMMERSOok wij zijn erg blij met de samenwerking met OKU
Natuursteen.
Hij kon op zeer korte termijn een klus voor ons
doen in Hellendoorn en heeft dit prima uitgevoerd!
Inderdaad uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Een aanrader en wij gaan zeker vaker met hem in
zee.

Alexander
Novo Bouw
Aannemer te Diemen (bij Amsterdam)

ALEXANDER NOVO BOUWDe heer Yolcu heeft onze travertin vloer prachtig gepolijst.
De werkzaamheden zijn perfect en netjes uitgevoerd, alle gemaakte afspraken zijn nagekomen.
Ik kan dhr Yolcu aanraden indien u op zoek bent naar een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!
Met vriendelijke groet,
Monique (Urmond, Limburg)25-09-2012

MONIQUE CREUWELSWe zijn zeer te spreken over fm OKU komen de afspraken goed na en hebben goed werk geleverd .
Er zat een wijnvlek in het marmer en die is er vakkundig uit gehaald na 2x schuren en polijsten ziet de vloer er weer mooi uit over 2 weken komen ze nog impregneren .
Tegen een zeer goede prijs.

v DAMOnze vloer ligt nu ruim 8 jaar en wij zijn er nooit blij mee geweest, de leverancier heeft het niet op kunnen lossen, had het willen laten polijsten voor de helft betaald door hem, maar na een proefstukje gezien te hebben, veranderde er niets, hebben zelfs een rechtzaak hierover gehad en verloren doordat men zegt dat het natuursteen is en het normaal is dat er kalkvlekken in zitten.Nu hebben wij doordat er hier en daar wat vlekken waren bijgekomen de fa. Oku de vloer laten schuren en polijsten en onze vloer is nog nooit zo mooi geweest, na 8 jaar zijn wij eindelijk tevreden met onze marmeren vloer.

FAMILIE WOLFFZaterdag 19 november is onze marmeren vloer drie keer geschuurd en gepolijst,ziet er nu ook al nieuw uit.
De heer Yolcu en zijn medewerker hebben hun werk keurig netjes uitgevoerd,heel serieus en vakkundig,echt op alles wordt gelet,moet gewoon 100% zijn,als de heer Yolcu er zelf niet tevreden over is,gaat hij net zolang door tot hij het goed vind,het lijkt ofdat het zijn eigen woonkamer is.Trouwens het werkt ook prettig met deze mensen,hele leuke maar drukke dag geweest.
Ben nu heel blij dat ik een goede keus heb gemaakt om het door OKU te laten uitvoeren,alhoewel ik hier in de buurt ook heb geinformeerd bij een soort gelijk bedrijf,maar die adviseerde mij kristaliseren aan,terwijl dit eigenlijk niet de juiste oplossing zou zijn geweest,want dan had ik niet dit resultaat gehad,de heer Yolcu heeft mij alles heel duidelijk uitgelegt,het is gewoon een passie voor hem,en dat zie je in het resultaat.
Normaals hartelijk dank voor de geweldige inzet,en veel succes verder,zodra mijn vloer weer toe is aan een opknapbeurt,ga ik OKU bellen.

BERT VAN KREIJ,GEFFEN 073-5321Zaterdag 6 aug. is onze marmeren vloer twee gangen geschuurd en gepolijst door de heer Yolcu en medewerkers. Afspraken keurig nagekomen en goede adviezen. Onze vloer ligt er 11 jaar in en lijkt weer helemaal nieuw. Prachtige glans gekregen. Over twee weken gaan we de vloer nog impregneren om hem ook zo te houden. Prettige mensen om over de vloer te hebben en goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker aan te bevelen!.
Fam. Burgers

FAM. BURGERS HETERENWij hebben onze marmeren vloer door de firma Oku laten behandelen. Het resultaat is prachtig. We hadden er ruim 10 jaar niets aan gedaan en dan weet je niet wat je ziet. Als het impregneren gedaan is kan de vloer er weer jaren tegen. We zijn heel goed te spreken over de eerlijke adviezen en prijsafspraken van de heer Yolcu. Bedankt voor het vakwerk.
Groet,
Fam. Breen

TGT BREENWij hebben na overleg met Dhr. Yolcu besloten onze gepolijste marmerenvloer licht te laten schuren op de plekken waar vlekken zaten en dan de vloer in zijn geheel te polijsten. Het ziet er prima uit, maar om in de toekomst vlekken te voorkomen hebben we besloten ook te impregneren. Dit hebben we 14 dgn na het polijsten gedaan en het is een geweldig resultaat . Het is een compleet nieuwe vloer geworden, een grote spiegel, weer als nieuw.
Hartelijk dank voor uw goede zorgen en vakwerk en we zijn weer erg blij met onze mooie vloer.
Met vriendelijke groeten,
Fam. Stempher

FAM. STEMPHERNa eerst een mislukte poging te hebben ondernomen om de vloer te kristalliseren, hebben we de firma OKU ingeschakeld. De heer Yolcu adviseerde ons om de vloer te laten schuren en polijsten. Dit hebben we laten doen en het resultaat is prachtig, de vloer is weer schoon en glanst mooi. De vloer ziet er, dankzij OKU, weer uit als nieuw!
Met vriendelijke groet,
fam. Limbeek

FAM. LIMBEEKOmdat ik lokaal niet kon slagen bij Oku een offerte gevraagd voor een aantal (lange) vensterbanken. Binnen enkel uren een keurige offerte van Dhr. Yolcu. Twee dagen later de vensterbanken ter plaatse uitgezocht en op maat laten zagen/polijsten. Prijs/kwaliteit is concurerend en de klantvriendelijk van Dhr.Yolcu is iets waar velen nog een voorbeeld aan kunnen nemen. Bedankt.
Ron van Kessel, Den Helder

RON VAN KESSELNa ca. 7 jaar de vloer laten schuren en polijsten. Vorige keren was deze gekristalliseerd. Het resultaat is verbijsterend. De vloer is weer netjes schoon en heeft een prachtige glans gekregen. Bezoekers vroegen ons of wij een nieuwe vloer hadden gekregen. Kortom: Oku Natuursteen heeft een prima prestatie geleverd tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Dit bedrijf kan ik zondermeer aan bevelen.
Met vriendelijke groet,
Fam. Hoogstad

FAM. HOOGSTADGoedemiddag,
De heer Yolcu van OKU heeft perfect werk afgeleverd met het schuren en behandelen van de marmeren vloer. Duidelijke afspraken, ‘n hele prettige samenwerking en prima werk!
Groet,
Fam. vd Vliet
Foto’s beschikbaar

FAM. VD VLIETGoedemiddag,
Wij zijn zeer tevreden met de vloer,ziet er goed uit.
met vriendelijke groet
Ernie BossinkZwolle

DHR ERNIE BOSSINKDoor gedrevenheid en vakkundige behandeling van de Dhr Yolcu ligt mijn vloer er weer prachtig bij.
Mooie hoog glans vloer.
En ook mijn marmeren schouw is heel mooi gerepareerd door de heer Yolcu je ziet er niet meer van.
Ik heb er foto`s bij geleverd.
met vriendelijke groet.
Dhr P.Oldenhof

DHR P.OLDENHOFBeste heer Yolcu,

Bijgevoegd treft u
de foto’s aan. Wij kunnen u nogmaals melden dat wij zeer tevreden zijn
over de werkzaamheden en het resultaat.
Met vriendelijke
groet,

Fam. Ordelmans

FAM. ORDELMANSZoeken en zoeken ik wilde mij gang wat meer allure geven. Oud huis grote marmeren platen en schrootjes aan de wand. In ieder geval daar moeten metro tegels. Daarnaast had ik bedacht een marmeren plint te plaatsen om het tot één geheel te maken. Geen probleem, er kon een mooi randje aan worden gemaakt en prachtig resultaat en zeker een concurrende prijs.

PAUL KEMPERNog tot slot dit laat u niet verleiden (zoals gezegd bij
een vloer die mooi ligt) door een verkooppraatje dat hier geslepen en
vlak geschuurd moet worden kosten ongeveer 35 euro per m2 exclusief BTW.Als uw natuurstenen vloer ongeveer 10 jaar hoognodig aan
een “opknapbeurt” toe is laat u dan ook niet
verleiden tot het goedkoopste want dan heb je kans dat sommige vlekken gewoon onder een nieuwe afdek laag terecht komen en komt de natuurlijke schoonheid van
de natuursteen nooit zo mooi naar boven als met
“schuren en vervolgens weer polijsten”.
Na 1 week “de zaak” nog impregneren en mijn
vloer ligt er weer voor jaren prachtig bij.
In mijn geval, zoals bovenstaand verwoord, was Oku
Natuursteen de beste keus en heeft bijzonder goed werk afgeleverd.

Ik woon in de buurt van Venlo en dit was voor Oku
Natuursteen geen probleem omdat zij gewoon landelijk werkzaam zijn. Verder was Oku Natuursteen het enige bedrijf dat ik heb
kunnen vinden dat de vermelde oplossing “licht schuren en
polijsten” op deze manier aanbied. Alle andere bedrijven waar ik informatie van heb gekregen
deden ofwel alleen kristalliseren danwel slijpen en vlakschuren.

Al met al kan ik u Oku Natuursteen van harte aanbevelen..
Ook de afspraken met de heer Yolcu, eigenaar van Oku
Natuursteen, waren duidelijk en werden als beschreven accuraat
uitgevoerd.
De werkzaamheden werden bij mij uitgevoerd op 29 maart
2010. Peter Wackers
Helden-Panningen.

DHR. PETER WACKERSGeachte heer Yolcu,Hierbij wil ik u laten weten dat mijn vloer er weer fantastisch uitziet nadat deze door u licht geschuurd en gepolijst is.Ook uw eerlijke advies deed mij goed. Namelijk mijn marmeren vloer was wel vuil maar was erg “strak” en goed gelegd. In dit geval was het natuurlijk niet nodug om de vloer (zoals veel collega’s van upresenteerde) te slijpen en vlakschuren. Ook het slechts kristaliseren na reiniging zou nooit dit resultaat hebben opgeleverd omdat er dan sommige vlekken die licht in de marmer waren getrokken niet verwijderd konden worden.Mijn marmeren vloer was 12 jaar oud en was toe aan een goede “opfris beurt”.Door het licht schuren en vervolgens het polijsten komt het marmer weer in al zijn natuurlijke vorm naar boven en ziet er gewoon weer schitterend uit.Het licht schuren en daarna polijsten is een ideale oplossing bij goed gelegde natuurstenen/marmer vloeren die na ongeveer 10 jaar toe zijn aan een grote opknapbeurt.

DHR. PETER WACKERSOnze marmeren vloer is weer als nieuw. Prachtig.
Zeer vakkundig werk geleverd.
Een bedrijf om bij anderen aan te raden

FAM. VAN BUURENLangs deze weg wil ik u hartelijk bedanken voor de vakkundige behandeling van mijn travertin vloer. U heeft mijn vloer weer de glans gegeven die hij verdient. Ook voor uw nette manier van werken en het gebruik van de juiste apparatuur geef ik u mijn complimenten.
Met vriendelijke groet,
Mevr. A.G.M. de Vries

MEVR. A.G.M. DE VRIESBeste heer Yolcu

Bij deze willen wij u bedanken voor goede samenwerking .

Wij zijn zeer tevreden met de door u uitgevoerde werkzaamheden en bedanken u hiervoor omdat u zo snel bij ons bent gekomen en de werkzaanheden heeft uitgevoerde zoals u heeft beloofd

door de telefoon werk aannemen en kunnen zeggen wat er moet gebeuren en dan ook aan het eind het goede resultaat kunnen layten zijn verdient bij ons alleen maar HULDE.

Indien u het wenst wilik wel een paar foto’s mailen voor uw portfolio

Wij bedanken u nogmaals voor uw inzet en vakmanschap en wensen u het allerbeste in het aankomende jaar .

Groeten Fam. Boon Hank (Breda)

FAM. BOONCopyright by Oku Marmerpolijsten 2017. All rights reserved.